Stamevski u kulturi i sportu - Stamevski

januar 1, 2023 | Događaji

Stamevski, lider u poslastičarskoj industriji, sa ponosom predstavlja svoj pod brend – Victus, liniju proteinskih čokoladica bez dodatog šećera. Ovaj inovativni asortiman proizvoda nije samo odgovor na rastuće tržišne potrebe za zdravijim opcijama, već i refleksija Stamevskog duha da podrži zajednicu i promoviše zdraviji način života.

Victus je bio aktivan učesnik i podrška mnogim sportskim događajima. Među njima se ističe humanitarna trka “Lazaro Kardenas”, HERO 36 OCR trka u Kraljevu, kao i sportska takmičenja u Ada molu. Pored toga, bili smo deo edukativnih radionica koje se fokusiraju na poseban način ishrane, s posebnim naglaskom na značaj proteinskih čokoladica u svakodnevnoj ishrani.

Nije samo sportska zajednica prepoznala vrednosti koje Victus donosi. Stamevski i Victus su bili prisutni i na studentskom Fokus festivalu, gde su mladi imali priliku da se upoznaju sa ovim revolucionarnim proizvodom. Mnogi partneri iz sveta sporta prepoznali su kvalitet i jedinstvenost ovih poslastica, što je rezultiralo mogim javnim treninzima na raznim lokacijama.

Verujemo da je naša odgovornost da ponudimo ne samo ukusne, već i nutritivno bogate proizvode.

Victus je odraz naše posvećenosti toj misiji i radujemo se što možemo biti deo mnogih inspirativnih događaja i inicijativa.

Kompanija Stamevski, poznata po svom dugogodišnjem angažmanu i doprinosu društvu, nastavija da pruža podršku vaznim kulturnim, sportskim i obrazovnim događajima u Srbiji. Njihova posvećenost i želja da budu deo pozitivnih promena i inicijativa u društvu, još jednom je došla do izražaja kroz seriju događaja koje su podržali ove godine.

Sa ponosom su bili deo Šekspir festivala, pruzajući svojim poslasticama dodatni šarm ovom kulturnom događaju, čime su potvrdili svoju posvećenost umetnosti i kulturi. Takođe, Stamevski je bio tu da čestita i proslavi rođendan fudbalskog kluba Crvena zvezda, pokazavši svoju povezanost sa sportskom zajednicom i naglasivši važnost sporta za društvo.

 

 

U duhu društvene odgovornosti, dali su svoj doprinos i obeležili jubilejni dan onkoloških sestara, ističući važnost njihove uloge u zdravstvenom sistemu i pružanju nege onima kojima je najpotrebnija.

Posebno je važno istaći njihovu ulogu u obrazovanju mladih. U saradnji sa obrazovnim institucijama, Stamevski je omogućio Dualno obrazovanje za buduće poslastičare, čime su doprineli razvoju struke i pružili priliku mladima da steknu praktična zanja i veštine direktno od najboljih u poslu.

Ove inicijative i događaji samo su deo onoga što kompanija Stamevski predstavlja. Kroz svoje delovanje, oni kontinuirano dokazuju da je moguće uspešno kombinovati poslovnu izvrsnost sa društvenom odgovornošću i posvećenošću zajednici.Vezani člancinovembar 13, 2023

Ukusi detinjstva

U toku  jubilarne godine svog postojanja, kompanija Stamevski je odlučila da nas podseti na ukuse koje smo voleli, na ...

oktobar 7, 2023

Sajam Anuga & Baileys

Naša domaća kompanija, Stamevski, ponosno je predstavila svoj brend na prestižnom sajmu Anuga u Kelnu, postavivši ...

septembar 3, 2023

Festival sladoleda

Beograd – U srcu prestonice, u modernom prostoru Tržnog centra Galerija, održao se spektakularan Festival sladoleda koji je okupio ...