Davne 1953. godine u Staroj Pazovi , Veselin Stamevski je sa svojom suprugom otvorio malu komšijsku pekaru. Tada nije mogao ni sanjati da će nakon 65 godina , tri generacije kasnije, ta ista pekara prerasti u jednu od vodećih srpskih firmi u poslastičarstvu. Kao i sve uspešne priče, krase nas skromni počeci, posvećen rad, bezbroj malih i velikih odricanja i pregršt truda.

 

U našoj pekari radilo je troje ljudi, a danas Stamevski čini više od 150. Pravili smo 100 hlebova dnevno, danas je to više od 30 tona poslastica mesečno. Naše Orasnice ste mogli kupiti u Staroj Pazovi, na adresi gde je i danas jedan od naša dva lokala, a sada ih možete kupiti u preko 400 marketa širom Srbije, u Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj, Sloveniji …

Polako smo se razvijali i sve što smo stvarali uvek smo ulagali u kvalitet, jer je kvalitet 65 godina sinonim našeg imena I vrednosti koje naša porodica želi preneti vašoj porodici. Kroz sve dobro i loše što smo prošli, vi ste nam uvek bili na prvom mestu, i verujemo da je jedini razlog što smo danas tu gde jesmo, baš ta naša posvećenost vama, posvećenost koju iz godine u godinu prepoznajete… hvala vam!

Naš proizvodni pogon kroz godine znatno povećao. Naš tim je iz godine u godinu postajao sve uspešniji, a smeh sve prisutniji. U svakom zalogaju naših kolača osetićete tu našu radost, obećavamo.

Svaki kolač je ručno spremljen, svaki orah je, dan danas, ručno probran, svaka kora, ručno premazana i svaki ukras dodirom izrađen. Sve sa našim potpisom, napravili smo mi, mašinama ne verujemo, našim ljudima... uvek.

Kada okusite čokoladu u našim poslasticama, osetićete punoću, glatkoću, miris, poeziju ukusa koju daju samo najbolje svetske čokolade.

Počeli smo sa kraljevskim ukusima, svaka torta ima svoju tradiciju…..doboš, reforma , esterhazi…..mi je negujemo, čuvamo i prenosimo.

Naše poslovanje je usklađeno sa standardima FSSC 22000 i ISO 9001:2015, kao potvrda sigurnosti za vaše poverenje.

Nas team

Bez njih ništa ne bi bilo moguće...
predstavljamo Vam mali deo našeg tima

Drugi o Nama