„Ukusi se ne rađaju, nego stvaraju“ – Mark Twain.

Višedecenijski put u kreiranju ukusa koji će biti sinonim za savršenstvo nije uvek bio lak i jednostavan…

Davne 1953. godine u Staroj Pazovi, Veselin Stamevski sa svojom suprugom otvara malu komšijsku pekaru. Tada nije mogao ni sanjati da će nakon 66 godina tri generacije kasnije, ta ista pekara prerasti u jednu od vodećih srpskih firmi u poslastičarstvu. Kao i svaku uspešnu priču, i našu krasi skroman početak, posvećen rad, bezbroj malih i velikih odricanja i pregršt truda.

Nekada, naša pekara imala je samo tri zaposlena radnika, a danas Stamevski tim broji više od 150 ljudi! Pravili smo 100 hlebova dnevno, danas je to više od 30 tona poslastica mesečno!

Naše Orasnice mogli ste kupiti samo u Staroj Pazovi, u mestu gde se trenutno nalaze dva Stamevski lokala, a danas ih možete kupiti u više od 400 marketa širom Srbije, u Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj i Sloveniji. Tokom godina,  proširivali smo svoje poslovanje, a ulaganje u kvalitet bio je i ostao imperativ našeg rada.

Neka vaše proslave budu slađe uz Stamevski torte i kolače!

Najmaštovitije svadbene i rođendanske torte, kao i torte za svaki drugi vama drag i važan povod, napravićemo sa puno ljubavi i lepih želja. Bilo da ste ljubitelj čokoladnih ili voćnih torti ili kolača, uvek smo spremni da vas saslušamo, i svojim predlogom pomognemo vam da napravite savršen izbor!

Kroz svako dobro i manje dobro iskustvo kroz koje smo prošli, vi, kao naši kupci uvek ste nam bili na prvom mestu! Vrednosti koje su postale sinonim našeg rada, pored vernosti najkavalitetnijim sastojcima jestu posvećenost i ljubav, koju iz godine u godinu prepoznajete. Hvala vam na tome!

Svaki kolač je ručno spremljen, svaki orah je, dan danas, ručno probran, svaka kora, ručno premazana i svaki ukras dodirom izrađen. Sve sa našim potpisom, napravili smo mi, mašinama ne verujemo, našim ljudima... uvek.

Kada okusite čokoladu u našim poslasticama, osetićete punoću, glatkoću, miris, poeziju ukusa koju daju samo najbolje svetske čokolade.

Počeli smo sa kraljevskim ukusima, svaka torta ima svoju tradiciju…..doboš, reforma , esterhazi…..mi je negujemo, čuvamo i prenosimo.

Naše poslovanje je usklađeno sa standardima FSSC 22000 i ISO 9001:2015, kao potvrda sigurnosti za vaše poverenje.

Nas team

Bez njih ništa ne bi bilo moguće...
predstavljamo Vam mali deo našeg tima

Drugi o Nama