Stamevski slavi ljubav na najslađi mogući način - Stamevski

februar 11, 2020 | Događaji

Nedelja koja je pred nama u znaku je najlepše emocije- ljubavi. Za sve one koji žele da svoju ljubav proslave i da se, nekome za njih posebnom, zahvale za najlepšu emociju koju dele, naš predlog je da da to urade na način koji će ostati u slatkom sećanju.

Bilo da ste u prilici da posetite Stamevski salon kolača u Beogradu, ili ne- imate mogućnost da uživate u slatkoj čaroliji najlepših ukusa naših torti i kolača i osmehu Vašeg najdražeg bića. Kako? Od 10-og do 14-og februara, putem Stamevski WEB SHOPA možete poručiti Tortu ljubavi čija će cena u tom periodu biti niža za 14%. Tortu ljubavi možete poslati na adresu Vama drage osobe , na teritoriji  Beograda i Novog Sada, a plaćanje obavite putem kartice. Torta se može kupiti i u Stamevski salonu u Beogradu, na adresi Obilićev venac 22.

I enterijer u salonu inspirisan je ljubavlju i probudiće u svakom posetiocu samo najlepše emocije! Pozivamo Vas da nas posetite i uživate i u aktivnostima koje će Vas očekivati- takmičenje u najbržem slaganju slagalice ili slikanje iza interesantnog rama gde ćete steći još jednu slatku uspomenu. A petak,  14-ti februar, planiramo da posebno zasladimo! Za taj dan, sa puno ljubavi, pripremamo komadne kolače u obliku srca, čiji će ukus svakoga osvojiti. Ne verujte nam na reč-posetite nas, jer to neće biti sve- poklanjaćemo bedževe i magnete.

Budite deo slatke Stamevski priče i posetite nas- dočekaćemo Vas sa puno ljubavi!Vezani člancinovembar 13, 2023

Ukusi detinjstva

U toku  jubilarne godine svog postojanja, kompanija Stamevski je odlučila da nas podseti na ukuse koje smo voleli, na ...

oktobar 7, 2023

Sajam Anuga & Baileys

Naša domaća kompanija, Stamevski, ponosno je predstavila svoj brend na prestižnom sajmu Anuga u Kelnu, postavivši ...

septembar 3, 2023

Festival sladoleda

Beograd – U srcu prestonice, u modernom prostoru Tržnog centra Galerija, održao se spektakularan Festival sladoleda koji je okupio ...