Salon kolača Stamevski proslavlja svoj prvi rođendan! - Stamevski

20 avgusta, 2019 | Događaji

Uskoro će biti tačno godina dana kako smo svoju najslađu ideju realizovali i dali joj obličje jednog bajkovitog mesta gde se kriju samo najukusniji specijaliteti.

23.08. 2018. otvoren je salon kolača Stamevski.

Od tog dana do danas, videli smo bezbroj vaših osmeha, čuli dosta pohvala i sugestija, i bili smo svakodnevno inspirisani i motivisani na postizanje svih zacrtanih ciljeva. Vođeni misijom da vama drage datume učinimo još više posebnim, pažljivo smo pripremali sve torte i kolače, sa jednom velikom željom- da taj dan za vas ostane u najslađem sećanju!
Ovim putem želimo svima da se zahvalimo na poverenju koje ste nam poklonili.
Tim povodom, do kraja meseca avgusta obavezno posetite Stamevski salon kolača, jer u planu imamo predivna druženja!
• Od 21.08. do 26.08. organizujemo slatki pikado, a pobednici će biti nagrađeni slatkim nagradama.
• Od 25.08. do 01.09. u salonu se u periodu od 12h do 23h prave najukusniji tartovi sa svežim voćem. Do kraja meseca avgusta, za kupovinu dva tarta treći dobijate gratis!
• Od 25.08. do 01.09. mališani koji posete naš salon na poklon dobijaju mini lizalicu. Pripremili smo 400 lizalica za naše najmlađe 

Pored toga, podsećamo vas na degustaciju voćne torte sa jagodama koju možete probati svakog ponedeljka.
Za kraj, pozivamo vas da pratite naše Facebook i Instagram naloge, jer smo vam pripremili zabavno online druženje u kojem možete osvojiti slatke nagrade.

Hvala vam za najslađu prvu godinu!Vezani članci16 novembra, 2018

Doček novog Božolea

U Beogradu je 15-tog Novembra otvorena Francuska nedelja, u organizaciji Francusko-srpske privredne komore. Francuska nedelja otvorena je sinoć svečanim ...