Proslava 70-og Jubileja - Stamevski

mart 8, 2023 | Događaji

Svetla su bila prigušena, a zvuci 1950-ih su se razlegali prostorom dok su se gosti okupljali u elegantnim haljinama i odelima karakterističnim za to doba. Osećaj je bio kao da je vreme stalo i kao da je cela sala preneta unazad, u zlatno doba prošlog veka.

Porodica Stamevski je, s ljubavlju i pažnjom prema svakom detalju, rekonstruisala atmosferu pedesetih kako bi ovaj jubilej bio ne samo proslava uspeha, već i povratak korenima, tamo gde je sve počelo. Stare fotografije, crno-bele slike osnivača i rane kreacije poslastičarnice bile su izložene, pružajući gostima šansu da prođu kroz vremenski tunel i osete početke ove impresivne dinastije.

 

 

Središnji deo proslave bio je veličanstvena torta, koja je u svojoj jednostavnosti i eleganciji bila odraz sedam decenija posvećenosti zanatu. Svaka dekoracija, svaka nota ukusa, bila je priča za sebe, svedočeći o dugoj i bogatoj tradiciji koju Stamevski nosi.

Usred tog ambijenta, uz lagane zvuke džeza i šuštanje svilenih haljina, porodica Stamevski je sa ponosom delila priče iz prošlosti sa svojim dragim prijateljima i saradnicima. Bilo je to veče prepuno smeha, emocija, sećanja i, naravno, nezaboravnih poslastica.

Kroz toplu atmosferu prožetu melanholijom i radosnim uspomenama, ovaj jubilej nije bio samo proslava sedam decenija postojanja. Bio je to omaž vrednostima na kojima je kompanija izgrađena: porodici, tradiciji, kvalitetu i nepokolebljivoj posvećenosti.

Dok su se gosti polako povlačili, sa osmehom na licu i ukusom Stamevskih kreacija na usnama, jedno je bilo jasno: ovaj jubilej će ostati upamćen ne samo kao proslava jedne kompanije, već kao noć kada su se prošlost, sadašnjost i budućnost spojile u savršenom plesu sećanja i snova.Vezani člancinovembar 13, 2023

Ukusi detinjstva

U toku  jubilarne godine svog postojanja, kompanija Stamevski je odlučila da nas podseti na ukuse koje smo voleli, na ...

oktobar 7, 2023

Sajam Anuga & Baileys

Naša domaća kompanija, Stamevski, ponosno je predstavila svoj brend na prestižnom sajmu Anuga u Kelnu, postavivši ...

septembar 3, 2023

Festival sladoleda

Beograd – U srcu prestonice, u modernom prostoru Tržnog centra Galerija, održao se spektakularan Festival sladoleda koji je okupio ...