još jedno parče priče...

Humani

&

Slatki Stamevski-Nurdor

Novi Sad – U godini kada Stamevski proslavlja sedam decenija postojanja, naša kompanija je odlučila da ovaj značajan jubilej obeleži na poseban način. U saradnji sa humanitarnom organizacijom NURDOR I u saradnji sa Novosadskim sajmom,, svakodnevno je pravljena impozantna torta dužine 10 metara, čime je tokom trajanja sajma ukupno napravljeno 70 metara torte – simbolično obeležavajući svaku godinu našeg postojanja.
Svaki centimetar ove izvanredne torte nije bio samo odraz naše tradicije i majstorstva, već i naše posvećenosti društveno odgovornom poslovanju. Posetioci sajma imali su priliku da degustiraju ovu jedinstvenu poslasticu uz dobrovoljni prilog, a sva prikupljena sredstva donirana su humanitarnoj organizaciji NURDOR koja pruža podršku deci oboleloj od raka i njihovim porodicama.
Ovaj plemeniti gest je odraz naše dugogodišnje saradnje sa NURDOR-om i naše želje da se zajedno borimo za bolju budućnost svih mališana koji se suočavaju sa ovom teškom bolešću.
Stamevski je ponosan što je bio deo ovako značajnog događaja i što je imao priliku da spoji tradiciju, kvalitet i humanost, čineći sajam ne samo mestom prezentacije i saradnje, već i mestom solidarnosti i podrške.
Zahvaljujemo svim posetiocima sajma koji su podržali ovu inicijativu i doprineli da se skupi značajna suma za one kojima je podrška najpotrebnija. Nastavićemo da negujemo vrednosti koje nas vode kroz sve ove godine i da zajedno sa partnerima kao što je NURDOR radimo na stvaranju bolje budućnosti za sve.