još jedno parče priče...

Sajam Anuga

&

Baileys

Naša domaća kompanija, Stamevski, ponosno je predstavila svoj brend na prestižnom sajmu Anuga u Kelnu, postavivši novi standard u svetu poslastičarstva. Kao lider u poslastičarskoj industriji, Stamevski je, pred brojnim svetskim posetiocima, prezentovao svoj redovni Handmade asortiman, ali i iznenadio inovativnom saradnjom sa poznatom kompanijom Baileys.
Ova posebna saradnja rezultirala je stvaranjem idealne kombinacije omiljenog pića i kolača, pružajući ljubiteljima Baileys-a priliku da iskuse ovaj jedinstveni ukus na potpuno novi način. Ovaj proizvod je dokaz Stamevskog posvećenosti inovacijama i želje da stalno prelazi granice u poslastičarstvu.
“Anuga je prilika da pokažemo svetu našu strast prema poslastičarstvu. Ova saradnja sa Baileys-om je samo jedan od mnogih koraka u našoj misiji da pružimo nezaboravne ukuse našoj vernoj publici”, rekao je predstavnik kompanije Stamevski.
Tokom godine, Stamevski je kontinuirano unapređivao proizvodne kapacitete i tehnologiju izrade, s naglaskom na ručni način izrade, koji je srž njihove proizvodnje. Ova predanost kvalitetu omogućila je kompaniji da se proširi na nova tržišta, potvrđujući njihov status kao vodećeg igrača u industriji.